Tijdens de Christmaholic Kerstdag op 25 november volgt iedereen een creatieve kerstworkshop. Er vinden 3 verschillende workshops tegelijk plaats. Bij het kopen van je ticket, geef je je voorkeur aan. Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van iedere workshop!

Workshop kerstcadeaus inpakken

De workshop kerstcadeaus inpakken wordt gegeven door inpakspecialiste Saskia Leemans van Cadeau Pakje In. In twee uur tijd leert zij je hoe je diverse cadeau-vormen strak inpakt en hoe je met lint en papier de mooiste kerstdecoraties maakt om je kerstcadeaus te versieren. Je gaat aan de slag met handige tools zoals de bowdabra en de lintsplitter. Met wat groen uit de tuin maak je je kerstcadeautjes helemaal af!

Je ontdekt diverse inpaktechnieken & decoratievormen en gaat naar huis met een hoop kerstinspiratie. Voor deze workshop hoef je overigens zelf geen kadootjes mee te nemen (maar het mag natuurlijk wel). Saskia zorgt voor alle benodigde materialen, en dus ook de in te pakken producten. Na afloop mag je je creaties mee naar huis nemen. Leuk om onder de kerstboom te leggen als decoratie!

Koop hier je kaartjes!

Workshop kerstcupcakes versieren

Ben jij een zoetekauw en vind je het leuk om creatief bezig te zijn in de keuken? Doe dan mee met de workshop kerstcupcakes versieren van Piek & Pie! Caroline Piek is een bakeaholic in hart & nieren. De workshop start met een korte introductie waarin allerlei basics en tips aan bod komen. Hoe krijg je mooie platte cupcakes? Waarom is poedersuiker onmisbaar? Hoe bevestig je decoraties? En waarom is fondant fijner dan marsepein?

Daarna is het tijd om jouw cupcakes om te toveren tot ware 3D-kunstwerkjes. Wordt het een kerstboom vol ballen, een smeltende sneeuwpop of toch een schattig gingerbread poppetje? Je kunt aan de slag met allerlei kleuren fondant, uitstekers, eetbare parels, sterren etc. Leef je creatief uit en kom volop in de kerstsfeer!

Workshop kerstkaarten maken met Stampin’Up!

Last but not least: de workshop kerstkaarten maken met Stampin’ Up! Tijdens deze kerstworkshop ga je aan de slag met stempels, inkt en prachtig papier om de mooiste kerstkaarten te maken. Stampin’ Up! demonstratrice Janny Gruitrooij van Tante Janny leert je hoe je een perfecte stempelafdruk maakt en hoe je deze op verschillende manieren mooi kunt inkleuren.

Uiteraard telt ook het eindresultaat! Je krijgt diverse  tips om van jouw handgemaakte kaart een harmonieus geheel te maken. Je gaat naar huis met een aantal zelfgemaakte en versierde kerstkaarten in een mooi doosje en krijgt er ook nog de kerstcatalogus van Stampin’ Up! bij.

Er is maar een beperkt aantal kaartjes. Koop direct je tickets!