Leuk dat je meer wilt weten over de Christmaholic Kerstdag op 25 november! Hieronder lees je meer over de verschillende onderdelen van het programma, inclusief handige info over de locatie en bereikbaarheid.

Ontvangst met koffie & thee

Op zaterdag 25 november ben je vanaf 9:30 uur ’s ochtends welkom in de Oliemolen; een prachtige oude schuur in de Watermolen van Opwetten in Nuenen. De dresscode is ‘Cozy Christmas‘. Denk daarbij aan Noorse breisels, tartanprintjes, dikke vesten en van die gezellige (foute) kersttruien. Je wordt door Saskia ontvangen met een kopje koffie of thee en zoekt alvast je plekje aan tafel voor de workshop waar je bij bent ingedeeld.

Creatieve kerstworkshops

Om 10:00 uur starten de workshops, allemaal tegelijk. We zitten in een sfeervolle ruimte, met heerlijke kerstmuziek op de achtergrond. Tot zeker 12:00 uur ben je creatief aan de slag met het maken van kerstkaarten, het decoreren van kerstcupcakes of het inpakken van kerstcadeaus. Hier lees je meer over de diverse workshops. Rond het middaguur uur beginnen we met het leegruimen van de tafels, zodat we strakjes gezellig kunnen lunchen. In de tussentijd krijg je een leuk kerstcadeautje!

Koop hier je kaartjes!

Luxe Brabantse lunch

Om 12:30 uur wordt de luxe Brabantse lunch geserveerd. Je krijgt een kopje soep, een Brabants worstenbroodje en kunt genieten van heerlijke belegde broodjes. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Qua drinken heb je de keuze uit koffie, thee, melk en jus d’orange. Iets anders drinken? Dat kun je eventueel op eigen kosten bestellen aan de bar. De kerstmuziek op de achtergrond zorgt voor heel veel extra sfeer. Dat wordt lekker smikkelen!

Voordelig kerstshoppen bij Coppelmans

Om 13:30 uur zijn we klaar om te gaan shoppen! We lopen 5 minuutjes naar Tuincentrum Coppelmans (je kunt eventueel ook de auto meenemen). Daar geeft Saskia een uitgebreide rondleiding langs alle kerstkamers en kersttrends. Iedereen krijgt een drietal kortingsbonnen van 20% om voordelig kerstversiering – en misschien wel een nieuwe kunstkerstboom – in te slaan! Voor persoonlijk shop- en stylingadvies kun je ook bij Saskia terecht. Rond 15:30 uur is de gezellige Kerstdag ten einde.

Locatie & bereikbaarheid

De Christmaholic kerstdag vindt plaats in de prachtige Watermolen van Opwetten in Nuenen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Kom je met het Openbaar Vervoer? Neem dan de trein naar station Eindhoven en pak daar bus 6 naar Nuenen Oost. Stap uit op de halte Eindhoven Koudenhoven. Het is ongeveer tien minuutjes lopen naar de Watermolen.

Er is maar een beperkt aantal kaartjes. Koop direct je tickets!