Het is woensdag, dus dat betekent… tijd voor een nieuwe winactie! En deze week maak je 3x kans op een te gek prijzenpakket van mijn favoriete kerstwebshop: What a Wonderful Christmas. Ik kan niet wachten om je te laten zien wat je precies kunt winnen. Maar eerst even wat meer informatie over deze te gekke webshop die je, als je mij al even volgt, waarschijnlijk al wel kent.
Superleuke kerstwebshop
Zo niet, let me help you! What a Wonderful Christmas is de webshop van Marieke en Geert, partners in life ánd in work. In deze webshop vind je honderden te gekke kerstitems. Van kerstballen tot kerstservetten, en van kerstslingers tot kerstverlichting. Ze runnen, naast de kerstwebshop, ook een webshop voor het decoreren van je bruiloft (What a Wonderful Wedding), eentje met feestdecoratie en eentje met te gekke travel items. Oh en daar naast zijn ze ook nog eens videograaf. Kortom; een super bezig duo.
Wat kun je precies winnen?
Speciaal voor jullie, de lezers van Christmaholic, hebben Marieke & Geert drie kerstcadeaupakketten samengesteld, met het thema eten & drinken. Op de foto’s in deze blog zie je de items in actie. Hoe gááf zijn de emaille kerstmokken? Ik zal hieronder even op een rijtje zetten wat er allemaal in de doos met prijzen zit:
- Pastelkleurige mok met ‘Baby it’s Cold Outside‘
- Witte mok met ‘I only do mornings on the 25th december’
- Servetten in de vorm van christmas cake (wit-goud)
- Kraft naamkaartjes met gouden geweien eraan
- Wit-gouden rietjes
- Een te gek kerstbalglas met rood-wit rietje
- Een slinger met houten candy canes
Hoe maak je kans op dit prijzenpakket?
Ik ben echt helemaal lyrisch over het kerstbalglas. Hoe tof zou het zijn om daar de welkomstdrankjes in te serveren tijdens het kerstdiner? Superleuk ook als je kinderen mee-eten; doe er een feestelijke kindercocktail in (of gewoon ranja, zoals ik voor de foto heb gedaan haha). Anyway, je wil vast weten wat je moet doen om kans te maken op dit prijzenpakket.
Zoals gezegd, ik mag er maar liefst 3 weggeven. Als je kans wil maken, laat dan uiterlijk 17 oktober weten in een reactie hieronder (dus niet op Facebook of Instagram) wat jouw favoriete kerstgerecht of kerstdrankje is. Waar mogen ze jou ’s nachts (op 24 december) voor wakker maken? Uit alle inzendingen kies ik 3 winnaars. Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Lees ze goed door! Heel veel succes allemaal.
439 reacties
doe heel graag mee voor een leuk kerst pakketje dat is misschien wel leukste wat je kan krijgen in het jaar met de feestdagen 🙂
OOOOOMMMGGGGG……. wat zijn deze omzettend mooihet zou een eer zijn om dit te mogen gebruiken tijden onze kerstbrunch op eerste kerstdag.
Volgens mij ging er met mijn aanmelding op de telefoon iets mis.
Dit pakket lijkt me super.
Alleen de kerbalglas zou ik zelf houden. De rest geef ik allemaal kado onder de kerstboom voor mijn moeder.
Waarom omdat ze zware jaren heeft gehad. En ik haar dit jaar een super fijne kerst wil geven. We weten door haar longziekte niet hoelang ze nog onder ons is.
En wil haar dit jaar zo verrassen dat ze een fantastische kerst bezorgen.
Want ik geniet van haar zolang ze er nog is.
En kerst is toch onze tijd altijd.
Mijn favo drankje blijft toch als gewoon warme chocolademelk met slagroom. Heerlijk op de bank met een dekentje, kerstfilms, versieringen all over én de chocoladefontein natuurlijk!
Ik zou graag het kerst pakketje willen winnen zodat ik weer wat aparts op tafel heb met het kerstdiner. Zie stiekem al voor de jongste gasten de kerstbal gevuld met “kerst”limonade op tafel staan
Een heel leuke actie, dus ik doe heel graag mee voor deze mooie prijzen
Waar je me voor wakker mag maken….warme chocomelk…het is een klassieker, maar nog even en dan met het koude weer…. HEERLIJK!!!!
Ook al vallen de mussen bij wijze van spreken nog dood van het dak, we verkneukelen ons nu al op wat komen gaat. Kerstmis, gezin, lekker luieren. Echt helemaal af zou het zijn met zachte donzige vlokken sneeuw en kerkklokken. Misschien is dat wat te veel gevraagd. Maar ik ben al placemats van leuke kerststofjes aan het naaien. Happy days are here again!
Mijn favoriete kerstdrankje is toch wel heerlijke warme chocolademelk met slagroom en mijn favoriete kerstgerecht is heerlijk gourmetten met dierbare mensen om je heen.
Hallo Saskia.
Mij mogen ze op kerstnacht ( ondanks het, waarschijnlijk veel te zware, kerstdiner van de avond ervoor ) wakker maken voor het ‘traditioneel oud-hollandsche kerstvoedsel’ zoals ik het mij herinner van toen ik klein was hierbij denk ik aan zoiets als aardappelkroketjes, sperzieboontjes in nootmuskaat en kip uit de oven. Oh ja ! De stoofpeertjes niet te vergeten natuurlijk ! Als ik er alleen al aan denk word ik helemaal (kerst)blij !
Hartelijke kerstgroeten (alvast) !
Mijn lievelings gerecht met kerst is als iedereen in de familie wat lekkers heeft gemaakt. Het is dan toch elk jaar een verrassing. Als drankje het liefst een cocktail. Dat zal mooi staan in deze geweldige glazen.
Mijn favoriete is een lekkere Engelse kerstcake en daar mogen ze me s’nacht voor wakker maken.
Mijn favorite drankje is een cava-tje
Ze mogen me gerust wakker maken voor warme chocolade melk met marsmellos
Als fijne dit day en fijne feestdagen.
ho ho ho saskia, wat heerlijk weer jouw blogs! ik vind de kerstbal met rietje echt fantastisch en doe dan ook graag mee om te winnen. want ook de rest van het prijzenpakket lijkt me wonderful! en mijn favoriete kerstgerecht en kerstdrankje zijn alleen geslaagd, als ik die kan delen met mijn wonderful familie. die zijn mijn favoriet met kerst!
Wouwww wat een ontzettend leuk pakket, met kerst pakken wij helemaal uit met het diner, beginnen met een alcohol vrije gluwijn, een heerlijk hapje en dat kan van alles zijn van bitterbal tot een luxe hapje, het ligt aan het menu. Dan een lekker soepje, dit jaar als hoofdgerecht zalm van de bbq en groenten en een lekker toetje ook van de bbq
Ons favoriete drankje is zelf gemaakt sap van het fruit uit onze tuin,En speciaal voor kerst warm ik het op met wat winterse kruiden erin zoals kaneel, en anijs .Sneetje eigengebakken kerstbrood erbij,heerlijk.Ik heb er nu al weer zin in.
En dat pakket zou ik heeeeeeeeel graag willen winnen,want in dat kerstbal glas zal ons drankje nog veel lekkerder zijn ,en met de rest komt het ook in orde
Dat zou ik wel heel leuk vinden. Ook voor de kleinkinderen. Doe heel graag mee met de loting.
Groetjes Carla
“I only do mornings on december 25” geweldig! Vooral omdat het waar is. Wat een geweldig pakket. Ik maak een milkshake van vanille ijs, soya melk en bailys, deze doe ik in een punchbowl ipv eggnog. Iedereen kan zijn glaasje vullen en uiteraard aftoppen met slagroom en koekkruiden. Voor de kids maak ik dan warme chocolademelk met mini marshmallows, slagroom en wederom aftoppen met koekkruiden. Die mogen niet missen volgens mijn zoon. Dit pakketje is meer dan welkom om ieder jaar sochtends m’n thee en hot chocolate uit te drinken onder de kerstboom en dan dat geweldige lampjes glas daar hoort natuurlijk een lekkere cocktail of cognacje in. Ik ga duimen
Mijn allerfavorietste kerstdrankje blijft warme chocomel met een flinke goed vers geklopte slagroom. Maar een rood wijntje of een lekker glaasje bowl gaat er ook zeker wel in. Ik houd ervan!
Mijn favoriete kerst drankje is winterglow thee van pickwick. Deze drink ik eigenlijk het hele jaar, bij slecht weer zet ik er kerstmuziek bij op, welke maand het ook is. Heerlijk!
Wat eten betreft krijg ik het beste kerstgevoel na de kerstmis op kerstavond. S’nachts bij oma (die in het kerkkoor zingt) aan tafel lekker kerstbrood eten. Hopelijk kunnen we dat nog heel lang doen, ze is nu 90!
De ossenstaartsoep van mijn schoonmoeder!
Lekkerder bestaat niet!
Ik heb de soep zelf ook wel eens gemaakt, maar volgens de kinderen is oma’s soep tóch lekkerder én hoort het echt bij Kerst!
Kerstbrood met roomboter!
Lieve lieve Saskia! Wat vind ik het toch heerlijk om jou heel het jaar te volgen want zo lijkt kerst altijd dichtbij!! Ik HOU echt van kerst, en bij ons is het de traditie om met kerst konijn te eten. Ik vertik het dan ook om op welke andere dag van het jaar dan ook konijn te eten, zodat dit voor mij echt een “kerstig” gerecht blijkt. Mijn oma maakt ze altijd, en daar mag je mij met kerst zelfs ‘s nachts voor wakker maken.
Liefs Shirley
Ik probeer dit jaar een classic Christmaspudding te maken. Dat duurt 3 weken, met een mooie mok kom ik die tijd wel door
Heel origineel: gourmetten! Ik vind het heerlijk, ik haal een schaal voor 2 personen bij Keurslagerij Heetebrij, hier zit kipfilet, biefstuk, gemarineerde speklapjes, cordon blue, varkenslapjes en tartaartjes in. Op tartaar ben ik niet zo gek, dus die wordt omgeruild voor wat extra spek. Dan paneer ik de varkenslapjes, lekker snitzel! Ik maak m’n eigen Saté saus, haal kerstster aardappeltjes bij de Lidl, wat stokbrood (of pistoletjes, aangezien ik maar alleen ben), kruidenboter en roomboter (ook bij de Lidl weg, die zijn dan in de vorm van een denneboom en kerstklok!) en dan ga ik tweede kerstdag los! Ik begin om een uur of 12, half 1 en ga dan door tot een uur of 3. Dan ga ik op de bank een uurtje of 2 uitbuiken en daarna ga ik weer vrolijk verder! Daar kan ik zo van genieten!
En als mensen tegen mij zeggen: Dat is toch niet gezellig, alleen gourmetten. Dan zeg ik dat het juist supergezellig is! Niemand die zeurt dat het te lang duurt, ik kan lekker kerstmuziek opzetten, als ik wil (maar ik heb altijd de top 2000 op radio2 aanstaan), ik kan de meest cheezy films opzetten, zoals Home Alone (voor de tigste keer) of Sissi met Romy Sneider (die heb ik ook nog maar 100 keer gezien, ofzo) en dat maakt het voor mij geweldig.
Tuurlijk zou het hartstikke leuk zijn om dit samen te doen, maar ik laat het alleen-zijn niet verhinderen dat ik, zeker met Kerst, eet en doe wat ik leuk vindt!
Mijn favoriete kerstgerecht is een zelfgemaakte Engelse Steakpie groot genoeg voor de hele familie. Heerlijk met mushy pies en een aardappelgratin. Heerlijk genieten met een taste of England.
Heerlijk warme chocolademelk met een grote dot slagroom… daar mag je mij altijd voor wakker maken. En dan in zo’n te gekke mok maakt het geheel wel af.
Mijn favoriete kerstgerecht is toch wel een beef wellington.Heerlijk met gebakken aardappeltjes en gewokte groente.
Vroeger gingen wij altijd naar de Nachtmis – eerst in onze eigen woonplaats – daarna vaker in Thorn, het witte stadje in Limburg. In die tijd sneeuwde het vaker als we uit de kerk kwamen… Dat was al helemaal super natuurlijk. Mijn moeder had de tafel gedekt als we thuiskwamen (we hoefden dus niet wakker gemaakt te worden!). Er was het traditionele suikerbrood ( klontjesmik), krentenbrood, worstenbroodjes, broodjes… maar wat er nooit ontbrak was balkenbrij (karboet) met appeltjes. Volgens mij is het een Limburgs/Brabants gerecht en je kunt het gewoon bij een boterham eten. Een grote kan warme chocolademelk met opgeklopte melk maakte het compleet. De melk werd nog opgeklopt in een ouderwetse pan van mijn oma ..een speciale pan met een deksel met gaatjes. Toen we wat ouder waren was er vaker glühwein die we (nog steeds) bij het Trappistenklooster kochten. Het was en is een speciaal recept, door een pater bedacht, met heerlijke kruiden waar geen enkele andere glühwein mee te vergelijken is! Nog steeds haal ik hem ieder jaar; hij hoort erbij! Het heerlijke en aparte van de Nachtmis is de speciale sfeer en het eten daarna geeft een extra verbondenheid die ik nooit vergeten ben…..
Mij mogen ze wakker maken voor een heerlijk glas warme glühwein, Het liefst zelfgemaakte natuurlijk. De geur en smaak geeft mij het ultieme Kerstgevoel
Hoe kan ik kiezen tussen al dat lekkers! De pumpkin late van de Starbucks of chocolademelk met slagroom en kaneel en op de hele donkere dagen met een scheutje liqor 43.
En qua eten?! Dat is een onmogelijke keuze…eerst dacht ik gevulde kalkoen met rozemarijn aardappeltjes uit de oven en toen toch christmas brownies en toen toch pumpkin spice cupcakes en nu ik zoveel aan eten en drinken heb gedacht heb ik honger…
Dus een keuze maken is praktisch onmogelijk. Maar welke keuze ik ook zal maken het zal lekkerder drinken uit zo’n geweldig leuke mok 😉
Pannenkoeken met ijs en warme chocoladesaus, zalig.
Oooh, wat een leuke actie weer, en wat ziet het er allemaal mooi uit!
Mijn favoriete kerstgerecht is de trifle als toetje, en dan wel die ene trifle die mijn moeder en ik samen maakten voor het kerstmenu een aantal jaren geleden. Zelfs mijn broer en zuster, best moeilijke eters, hebben twee keer opgeschept. Heerlijk om samen te maken, het was de eerste keer voor beiden, wat oude recepten erbij, wat eigen inbreng ter plekke, je kent het wel. Een schot in de roos!
Het gevolg is helaas wel dat we beiden niet meer weten hoe we hem precies hebben gemaakt en het dus nog steeds hebben over die ene trifle die toch het aller lekkerste was…. :-).
Mijn fovo blijft gewoon warme chocomel met slagroom en een stuk warme banketstaaf. En dan heerlijk kerstfilm kijken.
In zo’n mooi glas hoort mijn ultieme kerstdrank: gin met cranberrysap en champagne! Hij smaakt heerlijk en is heel mooi felrood. Normaal doe ik er een takje rozemarijn bij als garnering. Smaakt er lekker bij én het lijkt om een takje kerstgroen. Bij deze glaasjes zou ik er een rondje van maken waar het glas dan weer op staat.