Het is woensdag, dus dat betekent… tijd voor een nieuwe winactie! En deze week maak je 3x kans op een te gek prijzenpakket van mijn favoriete kerstwebshop: What a Wonderful Christmas. Ik kan niet wachten om je te laten zien wat je precies kunt winnen. Maar eerst even wat meer informatie over deze te gekke webshop die je, als je mij al even volgt, waarschijnlijk al wel kent.
Superleuke kerstwebshop
Zo niet, let me help you! What a Wonderful Christmas is de webshop van Marieke en Geert, partners in life ánd in work. In deze webshop vind je honderden te gekke kerstitems. Van kerstballen tot kerstservetten, en van kerstslingers tot kerstverlichting. Ze runnen, naast de kerstwebshop, ook een webshop voor het decoreren van je bruiloft (What a Wonderful Wedding), eentje met feestdecoratie en eentje met te gekke travel items. Oh en daar naast zijn ze ook nog eens videograaf. Kortom; een super bezig duo.
Wat kun je precies winnen?
Speciaal voor jullie, de lezers van Christmaholic, hebben Marieke & Geert drie kerstcadeaupakketten samengesteld, met het thema eten & drinken. Op de foto’s in deze blog zie je de items in actie. Hoe gááf zijn de emaille kerstmokken? Ik zal hieronder even op een rijtje zetten wat er allemaal in de doos met prijzen zit:
- Pastelkleurige mok met ‘Baby it’s Cold Outside‘
- Witte mok met ‘I only do mornings on the 25th december’
- Servetten in de vorm van christmas cake (wit-goud)
- Kraft naamkaartjes met gouden geweien eraan
- Wit-gouden rietjes
- Een te gek kerstbalglas met rood-wit rietje
- Een slinger met houten candy canes
Hoe maak je kans op dit prijzenpakket?
Ik ben echt helemaal lyrisch over het kerstbalglas. Hoe tof zou het zijn om daar de welkomstdrankjes in te serveren tijdens het kerstdiner? Superleuk ook als je kinderen mee-eten; doe er een feestelijke kindercocktail in (of gewoon ranja, zoals ik voor de foto heb gedaan haha). Anyway, je wil vast weten wat je moet doen om kans te maken op dit prijzenpakket.
Zoals gezegd, ik mag er maar liefst 3 weggeven. Als je kans wil maken, laat dan uiterlijk 17 oktober weten in een reactie hieronder (dus niet op Facebook of Instagram) wat jouw favoriete kerstgerecht of kerstdrankje is. Waar mogen ze jou ’s nachts (op 24 december) voor wakker maken? Uit alle inzendingen kies ik 3 winnaars. Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Lees ze goed door! Heel veel succes allemaal.
439 reacties
Een grand dessert!
Kaasfondue. Is een traditie bij ons thuis dus elk jaar krijg ik het bij de gedachte al warm in de winterse dagen
WoW wat een te gekke prijs! Die kerstbal glas…love it!
Maakt mij al groot bij het idee om daar uit te mogen drinken. Dit jaar 10 jaar getrouwd met kerst (24-12-2008), dus extra feestje als ik dit zou mogen winnen en er mee kan proosten op nog 100 jaar! Ik loot heeeeeeeeeeeeel graag mee!
Liefs Jennifer ho ho ho
En alweer een mooie winactie, superleuk! Ik ga voor kerst toch voor lekker ouderwets, varkenshaas met stoofpeertjes. Dat aten we vroeger al, ik zie mijn moeder nog zo het vlees snijden. Jammie. Ik loot graag mee.
Kerst is voor mij Glühwein, liefst niet meteen uit de fles met lekker getrokken met sinasappel en kruidnagels. En op kerstavond eet ik graag een kippenpasteitje of goulash gek genoeg met port. Maar je vraag was Kerstavond ‘snachts: dan toch echt een glühwein als we uit de kerk komen en we onder de boom gaan zitten om cadeautjes uit te pakken.
Koekmannetjes tellen ook als gerecht, toch?
Daar word ik helemaal blij van. Samen met de kinderen bakken, iedereen een schortje om.
Heb ze ook in oneetbare variant (koekkruiden met lijm), om geurend in de boom te hangen. Zo leuk!
Als drankje, heel apart: ik maak altijd cranberrythee van een scheut sap, heet water en koekkruiden. Echt zo’n warme, diepe smaak.
Wat een leuke prijs! Mijn twee kinderen zijn beiden met Kerstmis jarig.De jongste op 24 december en de oudste op 26 december. Wij genieten van de verjaardagen maar kerstmis schiet er ieder jaar bij in. Mooie kerstversiering en net dat hele speciale zal onze kerst en verjaardagen nog meer kleuren en feestelijker maken.
Ik vergeet nog ons -of eigenlijk het favoriete gerecht van onze kinderen en van ons met kerstmis. Dat zijn vers gebakken wafels met slagroom en chocoladehagel. Wij ouderen drinken graag een glas Glühwijn.
Oh heerlijk weer die kerst en dan vooral lekekr met Varkenshaas ‘en croûte.
Heerlijk met een lekker sausje. mmmm maak mij maar wakker hoor!
Kerst voor mij wordt altijd op z’n engels gevierd met kalkoen en Christmas pudding!! Natuurlijk met een lekker Kerst cocktail erbij.
Gluhwein blijft het ultieme drankje voor kerst. Ik krijg dan helemaal het kerstgevoel. En dan niet de gluhwein uit de fles, maar selfmade.
Een traditioneel kerstdrankje bij ons thuis is warme chocomelk van echte chocolade (dus effectief een hele chocoladebar smelten) – een mix van donkere en witte chocolade – met kaneel in, dan slagroom erop, een toefje chocoladepoeder, een toefje kaneelpoeder, hagelslag, mini M&Ms erop en dat met versgebakken chocolat chip cookies. Zooooo lekker! En de kinderen vragen elk jaar: mama we gaan toch weer kerstchocomelk drinken, hé? Nog voor ze met een lijst van gewenste kadootjes afkomen 😉
Mijn favoriete Kerstgerecht is nog altijd de Kartoffelsalade en Kartoffelpannekoeken die mijn moeder altijd maakte. Helaas heeft zij nooit een recept achtergelaten, maar wij proberen het altijd te evenaren en het lukt aardig.
Kerstkransjes!
Warme Chocolademelk ( met heel veel slagroom, uit spuitbus) en later op de avond een likeurtje wat we tijdens de zomervakantie bij een lokale slijterij scoren.
Zo drinken we met de kinderen in de vooravond bij een worstenbroodjes, de warme chocolademelk op.
En later (wanneer zij in bed liggen), genieten we na van de zomer met een likeurtje ( elk jaar een verassing welke smaak!).
Ze mogen mij wakker maken op 24 december kerstavond voor een wandeling in de sneeuw.
Ik weet nog wel een leuk kappelletje in Betmeralp in de sneeuw waar ze dan kerstliederen zingen.
Dan heb je echt het ultime kerst gevoel.
Mijn favoriete kerstdrankje is warme chocolademelk met kaneel en natuurlijk een toefje slagroom. Heel gezellig om dan uit een mooie kerstmok te drinken 🙂
Ik maak altijd een compleet lopend buffet klaar voor ouders en schoonouders dus ik vind het lastig om 1 gerecht te kiezen. Ik denk dan toch wildstoof. En drank natuurlijk warme choco met een dikke dot slagroom.
mijn favoriete gerecht is kip in roomboter op oma’s wijze, heerlijk
Al vanaf ik heeel klein ben komen we op kerstavond met onze hele familie bij elkaar bij oma. De kerstlichtjes zijn aan en buiten is het donker en iedereen is bij elkaar. Als we binnenkomen ruik je het al, warme kerstsap!!! Ieder jaar maakt opa van eigen appels sap, dat wordt gekookt met kaneelstokjes, steranijs en kruidnageltjes. Voor de grote mensen gaat er nog een slokje alcohol door, maar dat heb ik zelf nooit kunnen proeven.
Toen opa en oma in één jaar overleden, is de kersttraditie een paar jaren stilgevallen en eigenlijk wachtte ik altijd tot één van mijn ooms, tantes of mijn eigen ouders de traditie een nieuw leven zouden geven. Maar vorige jaar zei m’n pleegzoon, zullen wij het dan maken?
Dus met appelsap van de zorgboerderij waar onze pleegdochter naartoe gaat voor dagbesteding heb ik vorige jaar zél kerstsap gemaakt!!! Natuurlijk hebben we de familie op kerstavond uitgenodigd en het huis was vol! Het was anders dan bij opa en oma, het was voor sommige mensen ook een beetje een verdrietig moment, maar ik was vooral heeel blij! <3
Iedereen heeft genoten en de nieuwe traditie is geboren! Ik zorg voor de kerstsap en alle neven en nichten zorgen voor ander drinken, hapjes en drankjes en bij ons thuis komt iedereen samen… GENIETEN!!
Nu al zin in kerst!!!
Mij kan je wakker maken voor de allerlekkerste kerst tiramisu van mijn lieve schoonzus.. Ik laat wel wat over voor na t kerstdiner wat we altijd met de hele familie uitgebreid vieren.. De te gekke kerstbalglazen ga ik erbij kopen..
Daar hoef ik niet lang over na te denken………. English Christmas pudding met brandy butter! Daar kun je me het hele jaar voor wakker maken !
Warme chocomelk met slamgroom en rum
Doe heel graag mij. Mij kan je ’s nachts wakker maken voor allerlei kleine Indiase hapjes. Zo lekker!
kerstsstol en glühwein
superleuke prijs vooral het kerstbalglas
Kerst is bij mij niet compleet zonder rollade.. Het is een beetje afgezaagd misschien, maar zonder rollade geen kerstgevoel!
Een heerlijke warme apfelstrudel met warme vanillesaus, roomijs en slagroom als toetje. Hmmm!
glühwein, daar ben ik gek op rond de kertdagen. zou er een heet drankje in kunnen ?
De kersttopper bij ons thuis: de slagroomsoezentaart met chocoladesaus!!!
Door het jaar heen ben ik er niet zo dol op, maar met Kerst kun je me wakker maken voor een lekker likeurtje zoals Liquor 43.
Ja ik wil graag de kerstballen etc winnen. Ben dol op kerst en alles wat er bij hoort…
Maakt me vrolijk en blij!
Stiofpeertjes met kastanje aardappelpuree en een biefstukje met cranbarrie vijgen saus..ohhww zoo lekker met kerst!
S’nachts 24 dec mag mijn lieve mannetje me zeker waker maken met een helel dikke knuffel als er ineens dikke vlokken sneeuw vallen.. samen onder een warm dekentje met kop warme chocomelk erbij kijkend hoe de straten wit aan het worden zijn..
Kilo’s, maar dan ook met kilo’s tegelijk eet ik mij gek aan de heerlijke gevulde musket kerstkransjes. Al vanaf kinds af aan ben ik hier stapelgek op en elke winter kijk ik hier rijkhalsend naar uit. En ja, hier kan jij mij s’nachts voor wakker maken en ja, dit zou ik zomaar s’nachts op weg naar de wc nog even willen weg happen ware het niet dat ik ergens ook bewust ben van al die calorieën.
Na de feestdagen sla ik ook altijd een grote hoeveelheid in, in de uitverkoop als smoes, maar eigenlijk om nog even een paar weekjes te kunnen genieten van deze echte kerst lekkernij voordat het weer voorbij is.
Kelepon of klepon, groene balletjes van rijstemeel gevuld met gula djawa. Ze zijn makkelijk te bereiden. Met kokos bedekt denken wij aan sneeuw!
Mijn favoriet voor Kerst is ‘Moskovische tulband’. Kerst is geen Kerst zonder dit gerecht.. Mijn vader was bakker en maakte het vroeger toen ik klein was, daarmee hiep ik hem vaak in de bakkerij.. Sinds mijn vader er niet meer is maak ik elk jaar tijdens Kerst die zelfde tulband. Ik ben zo blij dat ik dat geleerd heb van mijn vader.