Het is woensdag, dus dat betekent… tijd voor een nieuwe winactie! En deze week maak je 3x kans op een te gek prijzenpakket van mijn favoriete kerstwebshop: What a Wonderful Christmas. Ik kan niet wachten om je te laten zien wat je precies kunt winnen. Maar eerst even wat meer informatie over deze te gekke webshop die je, als je mij al even volgt, waarschijnlijk al wel kent.
Superleuke kerstwebshop
Zo niet, let me help you! What a Wonderful Christmas is de webshop van Marieke en Geert, partners in life ánd in work. In deze webshop vind je honderden te gekke kerstitems. Van kerstballen tot kerstservetten, en van kerstslingers tot kerstverlichting. Ze runnen, naast de kerstwebshop, ook een webshop voor het decoreren van je bruiloft (What a Wonderful Wedding), eentje met feestdecoratie en eentje met te gekke travel items. Oh en daar naast zijn ze ook nog eens videograaf. Kortom; een super bezig duo.
Wat kun je precies winnen?
Speciaal voor jullie, de lezers van Christmaholic, hebben Marieke & Geert drie kerstcadeaupakketten samengesteld, met het thema eten & drinken. Op de foto’s in deze blog zie je de items in actie. Hoe gááf zijn de emaille kerstmokken? Ik zal hieronder even op een rijtje zetten wat er allemaal in de doos met prijzen zit:
- Pastelkleurige mok met ‘Baby it’s Cold Outside‘
- Witte mok met ‘I only do mornings on the 25th december’
- Servetten in de vorm van christmas cake (wit-goud)
- Kraft naamkaartjes met gouden geweien eraan
- Wit-gouden rietjes
- Een te gek kerstbalglas met rood-wit rietje
- Een slinger met houten candy canes
Hoe maak je kans op dit prijzenpakket?
Ik ben echt helemaal lyrisch over het kerstbalglas. Hoe tof zou het zijn om daar de welkomstdrankjes in te serveren tijdens het kerstdiner? Superleuk ook als je kinderen mee-eten; doe er een feestelijke kindercocktail in (of gewoon ranja, zoals ik voor de foto heb gedaan haha). Anyway, je wil vast weten wat je moet doen om kans te maken op dit prijzenpakket.
Zoals gezegd, ik mag er maar liefst 3 weggeven. Als je kans wil maken, laat dan uiterlijk 17 oktober weten in een reactie hieronder (dus niet op Facebook of Instagram) wat jouw favoriete kerstgerecht of kerstdrankje is. Waar mogen ze jou ’s nachts (op 24 december) voor wakker maken? Uit alle inzendingen kies ik 3 winnaars. Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Lees ze goed door! Heel veel succes allemaal.
439 reacties
Nou… als ik net wakker ben: een snee kerststol met roomboter en warme chocolademelk met slagroom!!
Warme chocolademelk met slagroom!
Mijn favoriete kerstdrankje is Bowl en favoriete gerecht is heerlijke varkensrollade met champignonsaus, gebakken aardappeltjes en sugar snaps. Dit was het 1 van de vaste gerechten bij mijn oma thuis met kerst en dat is er altijd ingebleven, Het enige is dat ik sugar snaps heb i.p.v doperwtjes al staan die regelmatig er ook bij.
Mijn favoriete kerstgerecht (en ook lichtelijk traditioneel, denk ik) is een voorafje zalmcoktail, daarna een bananensoepje (al vanaf dat mijn oma het maakte), daarna een klein kippenragout pasteitje en daarna kan het hoofdgerecht komen. Dit laatste is heel variabel met enorm veel keuze in groenten en pom duchene en aardappelkroketjes. Voor het dessert laten we de keuze open staan. Meestal kan dan iedereen rollend naar huis …. Heerlijk
Mijn favoriete kerstgerecht is beenham. Lekker met zelfgemaakte honing-mosterd saus…
Erbij gewoon gebakken aardappelen, niet die voorverpakte dingen maar zelf voorgekookt en lekker krokant afgebakken. En als groente witlof met ham en kaas uit de oven én sperziebonen.
Zo simpel, maar juist door de eenvoud, traditie en aandacht tijdens het koken heerlijk. Krijg er nu al zin in!!
Mijn favoriet is een hertenstoof met daar bij stoofpeertjes in rode port en daar bij drink ik dan het liefst een goede rode port.
Whoa even op de website aan het snuisteren en ik kan het niet geloven! Ze hebben gewoonweg een Adventskalender voor katten!! Dit zoek ik dus al jaren! toppie! Even een verlanglijstje samenstellen.
Kip met zoetzure perzik saus & rode kool met bramen en sinaasappelsap ! Daar lik je je vingers bijna bij af. Ik eet het ‘t liefst met Kerstmis zelf, maar maak het ook geregeld op andere speciale dagen. Drankje?, dat is warme chocolade melk met slagroom en kaneel. Verzekerd van een verrukkelijk Kerstfeest met deze gerechten !
Mijn favorite kerstdrankje is toch echt warme chocolademelk met slagroom. Heel saai, wellicht, maar oh zo lekker!
Mijn favoriete drankje met kerst is bailey’s, meestal drink ik dat als allerlaatst ná het toetje. Natuurlijk gaat warme chocomelk met slagroom er ook altijd in. En qua gerecht mag je me sowieso wakker maken voor stoofpeertjes, I love it. Eigenlijk maakt het me niet zoveel uit wat ik voorgeschoteld krijg met kerst, als ik maar met mijn dierbaren aan tafel zit. De liefde, het plezier en de knusheid maken elk gerecht extra lekker!
Hoi hoi,
Mijn favoriete kerstgerecht is een lekkere hertenbiefstuk met rode port saus en zoete aardappel purree. Qua kerstdrankjes ben ik een glugin meid en lekkere winterse warme chocolademelk drankjes met iets bijzonders eraan toegevoegd zoals een beetje chilipeper. En om mijn kerst helemaal kerstachtig af te sluiten is door een nagerecht te hebben van kaneelbroodje met een colombiaanse zoete kaneelachtige soort pudding maar dan net wat steviger.
Hmm mijn favoriete kerstgerecht zijn toch wel eigengemaakte overheerlijke stoofpeertjes met aardappelpuree, een carpaccio vooraf, bij de stoofperen een lekker stukje vlees, biefstukje eigenlijk wel en toetjes?? Ik lust bijna alles maar tiramisu springt eruit. Geen moeilijke ingewikkelde gerechten voor mij . En waar je me voor wakker kunt maken 24 december? De enige echte Brabantse worstenbroodjes!!
Aardappelkroketjes en stoofpeertjes! Al vanaf dat ik klein was eten we die met kerst.
Mijn favoriete kerstgerecht is het door mijn vriend gemaakte kalkoen. En waar kan je me op 24 december ’s nachts wakker maken, de kadootjes onder de kerstboom! En als er sneeuw ligt voor een wandeling in de sneeuw!
Mijn favoriet is toch echt wel de warme chocolade melk met mini marsmallows en daarbij dan een heerlijke kerstkrans met vulling! En bij het kerstdiner kijk ik het meest uit naar het toetjes buffet, van ijstaart tot pudding en een lekkere toef slagroom er bovenop. Heb er nu al.zin in.
Eigenlijk een bijgerecht:
Hartige Groenteflapjes
8 Plakjes Diepvries Bladerdeeg
1 Pakje Diepvries Groentemix Mexico
1 Zakje Provençaalse of Italiaanse saus waar je wat Provençaalse kruiden aan toe voegt
2 Ons Belegen Kaas in kleine blokjes
1½ Ons Mager Ontbijtspek in kleine blokjes gesneden
1 Losgeklopt Ei
Oven verwarmen tot 225˚
Saus maken zoals op het pakje staat, alleen gebruik je maar 1½ Dl. Water.
De groentemix even koken, afgieten en de saus erbij doen.
Spekblokjes uitbakken en samen met de kaas door de groente roeren.
Dit kan je eventueel al van te voren doen.
De plakjes bladerdeeg uitspreiden, en er kleine bergjes van de groentemix
op leggen. De randen met losgeklopt ei insmeren, en de puntjes naar elkaar
toe vouwen, de randjes goed aan drukken en de bovenkanten met losgeklopt
ei insmeren.
Het bakblik op de onderste richel in de oven plaatsen en de pakketjes
25 minuten bakken.
Kerstbrood wentelteefjes!! Dat kan ik echt de hele dag wel eten! Heerlijk zoet en hartig.
Mijn favoriet is warme chocolademelk met slagroom en een bord met zandkoekjes en “Christmas fruit-mince pies”. Zeer traditioneel.
Eet ze bij voorkeur zittend voor de kerstboom en kijk naar de kerstverlichting en ruik de dennen.
Ze mogen me altijd wakker maken om een gelukkige verjaardag te wensen, want ik verjaar op 25 december en vond dat als kind vreselijk omdat mijn verjaardag gewoon verdween in het feestgedruis en niemand er eigenlijk aan dacht. Nu ik volwassen ben en zelf kinderen heb is het anders. Elke 25ste december opnieuw krijg ik ’s ochtends ontbijt op bed met fruitsla, zelfgemaakte kaartjes en gedichtjes en knutselwerkjes. I love it !!!
Ze mogen mij ’s nachts wakker maken voor een Deense Krakeling, Zo heerlijk fris met vruchtjes en vrolijk gekleurd. Lekker gekoeld uit de koelkast. Mmmmmm.
IK eet ze op verjaardagen bij ons thuis en tijdens de Kerstdagen. Een echte traktatie, dat vindt mijn familie ook.
Mijn favoriet is een ovenschotel van witlof, ham, kaas en aardappelpuree.
Hmm zo lekker het blijft een feestje.
Je mag mij altijd wakker maken voor kaasfondue, ik kan daar zo enthousiast van worden!
Mij mag je zeker wakker maken voor een gezellige kerstmaaltijd met mijn familie. Als hoofdgerecht zou ik het té gek vinden als dit een Aziatischse maaltijd was! En als nagerecht mag je mij zeker wakker maken als je me lavacakejes geeft! Die zijn echt heerlijk vind ik! Ik doe zeker mee met deze geweldige winactie! Het ziet er echt zó leuk uit!
Hmm dat is een lastige want voor de smaak van kerst kan je me altijd wakker maken!! Een heerlijk warme chocolademelk met slagroom, marsmallows en natuurlijk speculaasjes om te soppen 🙂 ,een heerlijke winterse stoofpot of een grote kom van mama’s homemade erwtensoep met stokbroodjes jaaaah heerlijk!!!!!!
Oooooh dit is te leuk. Ik doe zeker mee! Mij mag iedereen met kerst s’ nachts wakker maken voor een gourmet avond haha. Lekker vlees en hapjes, vanalles.
Mijn favoriete kerstdrankje is Glühwein. Bij voorkeur op een kerstmarkt tussen alle lichtjes en geuren.
Shurimie salade met wiskey cocktailsaus en kreeftensoep!
I.v.m. het langskomen van de schoonfamilie, is mijn favoriete drankje iets met alcohol er in. (maakt niet uit wat) Zou wel leuk zijn als ik het kon drinken uit zo’n mooie mok 😉
Mijn favorite kerstdrankje is een glas met stroopwafellikeur van “Van Meers” Met een heerlijk dikke stroopwafel erbij. Deze likeur geeft je dat heerlijke nostalgische kerstmisgevoel!!
Ik vind alles met en rondom de kerst heerlijk! Maar mijn ultieme favoriet is toch warme chocolade melk met slagroom en marshmello’s en dan zo’n grote spikkelkoek erbij en met het hele gezin de Christmas Carol kijken! Een traditie die al 20 jaar bestaat, HEERLIJK!
Net zoals vele anderen is mijn favoriete drankje warme chocolademelk met mini marshmellows of een flinke dot slagroom.
Voor mij een hele traditionele kerstmaaltijd: zelf getrokken bouillonsoep gevuld met een klein uitsteek stervormpje gemaakte sterretjes van groene paprika, dunne plakjes winterwortel en plakjes aardappel. Na het opscheppen voeg ik er ook nog wat bladerdeeg sterretjes aan toe. Dan plakken kalkoenborst (in de oven gebraden) met zelf gemaakte cranberry-port compote, in de oven gebakken (of airfryer) aardappelballetjes en rauwe witlofsalade en natuurlijk een heerlijk toetje.
Mijn favo kerstgerecht is christmas pudding! Ik begin al met het maken eind oktober/begin november en dat maakt het juist zo leuk, zo kom ik al lekker vroeg in de kerststemming!
Hier kan je me ook echt voor wakker maken, voor mij is dit het ultieme kerstgerecht 🙂
Mijn favoriete gerecht is konijn die mijn oma altijd vroeger maakte met de kerst. Hierbij moet ik meteen aan kerst denken. Het koken lukt haar niet meer zo goed voortaan, maar aan dat gerecht moet ik altijd meteen denken bij de kerst!
In de nacht van 24 december mogen ze me wakker maken als het ’s nachts sneeuwt, zo kan ik lekker lang genieten van een witte kerst! 🙂
Dan zou ik de kinderen ook wakker maken en drinken we samen eerst een kop warme chocolademelk, en dan gaan we middenin deze kerstnacht sneeuwengelen maken in de sneeuw!
Er zijn zoveel dingen waar je mij wakker voor mag maken! Stoofperen, warme chocolademelk, rollade en alles met gourmet. Lekker eten en drinken hoort echt bij de mooiste tijd van het jaar!