Je had hier op Christmaholic al gelezen dat Rudolph van Veen, Nederlands populairste TV-kok, dit jaar een kerstkookboek heeft uitgebracht; het prachtige ‘Rudolph’s Christmas’. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat er ook een theatertour komt!
‘Rudolph’s Christmas’: de kerstshow
Op het mooiste moment van het jaar staat Rudolph met zijn culinaire avonturen in het theater met een sfeervolle, swingende, romantische en bovenal culinaire kerstshow waarin één ding centraal staat… wat eten we met kerst?
Het wordt een kerstbeleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, enthousiasmerende kookdemo’s, praktische tips, filmbeelden en muziek. Elke voorstelling ontvangt Rudolph een collega-chefkok en een muzikale gast. Een aantal bezoekers mag op het toneel komen assisteren of proeven. Kerst zal na het bijwonen van deze bijzondere voorstelling nooit meer hetzelfde zijn!
Rudolph komt ook bij jou in de buurt!
De theatertour start op 11 november en eindigt op 23 december. Rudolph doet, samen met collega chefkok Bianca Janssen en met zangeres Barbara Straathof (bekend van The Voice), maar liefst 26 theaters in Nederland aan. Alle provincies komen aan bod! Een aantal theaters biedt daarnaast de mogelijkheid voor of na de voorstelling te genieten van een door Rudolph van Veen speciaal samengesteld kerstmenu uit het kookboek Rudolph’s Christmas.
Lijkt je dat geweldig (en ik kan me haast niet voorstellen dat je hier niet bij wilt zijn), en wil je daar echt bij zijn? Aarzel dan niet en bestel je kaartjes via de website RudolphsChristmas.nl. Dat kan al vanaf €19,95 per persoon!
WIN! 2 x 2 kaarten voor de première van Rudolph’s Christmas in Tilburg
De première vindt plaats op donderdag 12 november in Theaters Tilburg te Tilburg. En niemand minder dan JIJ kan daarbij zijn! Om kans te maken op 2 van de 4 kaartjes die we mogen weggeven, hoef je alleen maar hieronder een reactie achter te laten.
Vertel in je reactie wat jij Rudolph zou vragen over het kerstdiner. Welke prangende vragen heb jij? Wat gaat er elk jaar weer mis? Of wat wil je dit jaar net even anders doen? Onder alle reacties worden de kaartjes verloot. Deze winactie loopt t/m 21 oktkober 2015. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. En natuurlijk is het van belang dat je in de gelegenheid bent om op 12 november 2015 naar Tilburg te komen voor de première!
96 reacties
Als ik de kaartjes win zou ik aan Rudolph willen vragen hoe je een lekker 3 gangen kerstmenu maakt voor iemand met een gastric bypass.
Lijkt me heel leerzaam
Lijkt me fantastisch om met hem te koken
Ik zou Rudolf vragen hoe ik een heerlijk, smakelijk en mooi ogend kerstdiner kan maken voor mijn vader die een glutenallergie heeft.
wat ik Rudolf zou vragen is hoe ik, iemand die echt niet kan koken :-(, een simpel maar lekker en verrassend kerstdiner kan maken zodat ik mijn beide mannen kan verrassen.
Hallo Rudolph Mijn schoondochter is dol op vis en mijn zoon lust dat niet. Kan ik toch en vis en vlees op tafel zetten? Wat is dan een mooie combinatie? Groetjes Sjaan
Vind je dat het huis waarin je woont sfeerbepalend is voor je kerstdiner.
Jij bent vanuit Tilburg naar Hilversum verhuisd, naar een veel luxer en groter huis, zal het bij jou dit jaar anders zijn?
Mijn vraag voor Rudolph zou zijn hoe ik zo goedkoop mogelijk een geweldig diner op tafel kan zetten voor jong en oud. Aangezien we niet zoveel hebben en wel altijd vrienden bij ons uitnodigen die anders alleen hun feestdagen moeten doorbrengen.
WAUW! dit lijkt me echt GEWELDIG! Ik ben helemaal fan van Rudolph… kijk werkelijk bijna elke dag.. en probeer uiteraard ook regelmatig recepten uit 😀 Ik woon zelf ook in Tilburg.. lekker dicht in de buurt dus! SUPER! Ohhhh mocht ik niet winnen zou ik toch echt kaarten moeten kopen want ik wil hier ECHT bij zijn *zucht* wat GAAF! Mijn brandende vraag is… ik moet 2 avonden koken.. (gescheiden ouders hihih) heb ook een dochtertje.. wat is DE ultieme tip voor een heerlijk stukje vlees, wat niet teveel tijd kost maar toch speciaal is… FINGERS CROSSED
Ik zou Rudolph vragen hoe ik kan zorgen voor een bijzonder en culinair kerstdiner dat de hele familie lust. Twee familieleden zijn van de erg standaard maaltijden en eten normaal gesproken niet meer dan aardappels, groente, vlees, rijst, pasta). Ik wil toch wel uitpakken met kerst. Wat zijn bijzondere gerechten met toch niet al te uitgesproken smaken en niet al te vreemde ingrediënten?
Ik zou aan Rudolph vragen welk toetje hij twee keuken-klunzen als mij en mijn vriend zou willen aanbevelen. Mijn schoonzus en haar vriend verzorgen altijd een geweldig voorgerecht, mijn schoonouders zorgen voor een hoofdgerecht waar je buik haast van ontploft en mijn vriend en ik blijven dan een beetje moedeloos over voor het nagerecht.. Een standaard bolletje ijs haalt de hele avond naar beneden. Wij willen ook wel eens stralen met ons nagerecht!
Tjee echt een super actie nou mijn vraag aan Rudolf zou zijn hoe maak ik een echte swartwalder kirsch torte en goede hazelnoot schuimtaart
Wat is makkelijk om te maken voor de kerstdagen, maar ziet er wel heel feestelijk uit ?.
Groetjes Anneliese
Beste Rudolph,
Een Kerst menu bestaande uit meerdere gangen vinden wij echt het hoogtepunt van een familiekerstdiner, alleen hoe zorg je ervoor dat het lichte gerechten worden en niet iedereen na een 4e gerecht zit te steunen en te kreunen dat ze echt niets meer op kunnen met als gevolg dat je met de laatste gangen blijft zitten?
Nou Rudolph ik zou willen vragen hoe maak je suiker sliertjes, misschien wil je dit uitleggen tijdens dit diner!!
Want mocht ik winnen, kan ik het antwoord innen. Voor mijn zus kus kus kus!!
Hoe kan ik vlot een feestelijke maaltijd op tafel zetten?
Heb je zelf nog tijd voor een kerstdiner met je eigen gezin? en kook je dan ook zelf?
Niets aangezien ik het het makkelijkste (en gezelligste) vind om uit te gaan in een leuk café/restaurant met een drie- of viergangendiner en een live artiest.
Ik heb nu 2 jaar achter elkaar een lantaarntje gemaakt. De eerste keer was deze geweldig (Beginnersgeluk?). De tweede keer was het erg droog van binnen. Ik heb hetzelfde recept gebruikt. Hoe kan ik deze kerst voorkomen dat het weer een droge bedoening wordt?
Hoi Rudolph,
De vraag die ik dacht dat ik nooit zou vragen: heb je een leuk alternatief voor wijn (dus gezellig drankje) bij de gerechten?
Ben gek op koken, maar mag helaas geen alcohol voorlopig (maar ben heel erg wijnliefhebber…)
Tuurlijk krijgen mijn gasten het wel, maar ben zelf op zoek naar wat gezelligs i.p.v. spa rood…
Wat maakt een kerstdiner zo speciaal, in vergelijking met andere feestdagen?
Elk jaar zijn wij met de familie bij elkaar en iedereen neemt wat mee, zodat niemand vreselijk lang in de keuken hoeft te staan en de kerstdag lekker “casual” verloopt.
Wat ik aan Rudolph zou willen vragen is hoe je nou tot een passend geheel kan komen, zodat er een overheerlijk koud/warm buffet staat.
Hi Rudolf,
Leuk dat je dat hier in Tilburg komt doen oude achterbuurjongen 🙂
Mijn man kookt heel graag en welke vraag hij zou hebben weet ik niet maar ik weet wel dat ik hem dit als een verrassing voor zijn verjaardag zou willen geven…..winnen natuurlijk 🙂
Hij is nl op 22 november jarig en wordt dan 40 jaar wat toch wel een speciale leeftijd is en hij iets extra’s verdiend!
Hij kijkt ook best veel naar 24Kitchen als jij erop bent.
Als ik een vraagje mocht stellen dan zou het zijn of je een hele lekkere suikerloze cake met noten kunt maken omdat ik een diabeet ben en dat dan uitleggen aan mijn man 😉
Groetjes, Esther.
Wat is het ultieme, allerlekkerste, kersttoetje? Vaak is het toetje een ondergeschoven kindje, omdat de overige gangen al vrij machtig zijn. Dit jaar willen we plek vrij houden voor het lekkerste kersttoetje allertijden.
Ik zou willen weten waar de traditie van een gevulde kalkoen met kerst vandaan komt en wanneer die traditie in nederland is verwaterd?
Ik zou willen vragen of hij mij enthousiast kan maken om zelf te gaan koken, dat doe ik namelijk bijna nooit. Ook zou ik de recepten van een smakelijk niet al te moeilijk te bereiden 4-gangen menu willen voor de kerst zodat ik met de viering van kerst met de familie iets lekkers kan maken. We gaan namelijk met 4 gezinnen ieder een gang koken en het is nog niet bekend wie welke gang gaat koken…
Wat een ontzettend leuke prijs! Ik kijk regelmatig naar 24kitchen. Graag zou ik willen weten hoe ik zonder het gebruik van zout, toch smakelijke gerechten op tafel kan zetten tijdens de feestdagen. Hoe krijg ik alles op smaak?
Hoe kan ik een heerlijke gevulde kalkoen maken want dat zou ik graag eens willen maken maar die moet dan echt met super lekker zijn. En welke groenten en toetje past erbij.
Ik zou heel graag een leuk, lekker mooi 4, 5 gangen menu willen maken. Maar wel zo’n diner dat je na afloop denkt; “ik heb heerlijk gegeten en vol me niet tonnetje rond”. Dus kortom een diner waarbij men na het eten niet naar de bank strompelt om te verteren en geen pap meer kan zeggen. Vol maar voldaan en iedereen nog lekker in zijn vel ! Dat is mijn streven !
Wat is de beste tip om er voor te zorgen dat het kerstdiner een feest is voor iedereen (voor de kinderen, de kok en de gasten)
Mijn brandende vraag is:
Ik eet geen vlees, dus hoe kan ik het beste een vegetarische, maar lekkere kerstmaaltijd op tafel zetten?
Aangezien er met kerst bijna altijd vlees gegeten word.
Heb je als kerstverassing voor de liefhebbers van 24 kitchen en cottages al een datum voor het kookweekend 2016?
Wat is het best bewaarde geheim voor een smaakvolle kerst?
Hoe maak ik nu een echte lekkere basis bouillon, ik vind die van mij altijd te flauw en te licht,ik krijg hem nooit lekker
Hohoho Rudolph, ik kook nooit uitgebreid met kerst. Wél op de dagen tussen kerst en oud en nieuw! Ik maak dan diners die vam ketstgerechten “overgaan” in oud en nieuw gerechten. Wat eet jij het liefst op deze dagen?
Hoe maak je sliertjes van suiker? Deze vraag stel ik namens mijn zus.
Mochten we winnen komen we samen dus.
Zou een heerlijke avond worden.
Hopelijk dat wij, uitgekozen worden?